Nyereményjáték szabályzat

A nyereményjátékok szabályzata (továbbiakban szabályzat) a Vadvirág Alapítvány (www.vadviragalapitvany.hu ) (továbbiakban szervező) által üzemeltetett Facebook oldalon megjelenő valamennyi nyereményjátékra és pályázatra vonatkozik, az aktuális játékoknál, pályázatoknál feltüntetett egyedi feltételekkel.

A nyereményjáték leírása a Vadvirág Alapítvány Facebook oldalán ( Vadvirág Alapítvány ) megosztott posztban érhető el, ahol megtalálható a játék leírása, az ahhoz kapcsoló anyagok, feltételek, valamint a regisztrálás, illetve jelentkezés lehetősége is.

A Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem kezeli a játékot, és semmilyen felelősséget nem vállal érte és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A nyereményjáték feltételei: a nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Vadvirág Alapítvány Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztesek nevét. A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják. További szabályok és részletek a játékra vonatkozóan az aktuális játék Facebook posztjában találhatók. A nyereményjátékban csak 18. életévet betöltött, nagykorúak vehetnek részt.

A Facebook szabályzatának megfelelően nem kérhetünk megosztást, és like-t, de megköszönjük, ha népszerűsítitek a játékot. Ez nem feltétele a játékban való részvételnek.

A játék időtartama minden esetben a nyereményjáték posztjában található, az időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

A játékokra jelentkezni az adott nyereményjátékkal kapcsolatban feltett kérdésre történő válaszadással lehet. A nyeremények kézbesítéséhez, igénybevételéhez szükséges a pontos név, lakcím, e-mail cím és telefonszám megadása, melyet a Vadvirág Alapítvány Facebook oldalán küldött üzenetben vagy az info@vadviragalapitvany.hu címre írt email-ben tud a nyertes eljuttatni hozzánk. A játékra történő jelentkezés kizárólag, ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A játékban csak akkor vehet részt valaki, ha a Játékos a nyereményjáték feltételt teljesítette.

A nyeremény a nyereményjáték posztjában meghatározott termék/ek.

A sorsolás a játékosok közötti sorsolás alkalmazás segítségével történik.

Nyertesek értesítése: a nyertest az adott Játék alatti posztban, a hozzászólása alatt értesítjük. Abban az esetben, ha a nyertes 3 napon belül nem jelentkezik üzenetben nyereményéért, akkor új sorsolást indítunk.

A nyereménytárgy küldés díja a szervezőt terheli. A játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe!

Adatkezelés: a játékosok a nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a Játékos által megadott személyes adatokat (pontos név, lakcím, e-mail cím és telefonszám) kezelje kapcsolatfelvétel céljából, a cél teljesüléséig, de legkésőbb a nyeremény feladásáig. A Szervező a személyes adatokat bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

Felelősségkizárás: a pályázatok hiányosságáért (névelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért, szállításból eredő termék sérülésért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik.

A Játékos a nyereményjátékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot.

https://vadviragalapitvany.hu/nyeremenyjatek-szabalyzat/

Megszakítás