Gyakori kérdések

Kb. 8 hónapos kortól várjuk a babákat.

Részletek a babaúszásról ITT.

A medencében az ideális létszám 8-10 baba és egy szülő minden babával.

Részletek a babaúszásról ITT.

Nem, a babáknak nem, de a nagyobb gyerekeknek igen, mert a haj belekerülhet a szűrőrendszerbe.

Részletek a babaúszásról ITT.

A szülők a babákkal és a 3-4 éves gyerekekkel még a vízben vannak.

Részletek a babaúszásról ITT.

Igen. A foglalkozásokra való jelentkezéskor minden szülő felelősségteljesen, aláírásával nyilatkozik arról, hogy megértette és elfogadja, hogy a csoportok fenntarthatósága csak úgy biztosított, ha a befizetett díjak folyamatosak. Ennek oka a medencebérleti díj állandósága.

Részletek az úszásról/gyógyúszársól ITT.

Igen, jár. Csak azoknak, akik érvényes TB-vel rendelkeznek. Vagyis fel van írva a gyógyúszás. Az utalványt a háziorvostól, vagy gyerekorvostól kell kérni, amikor a vényt felírja. Fél év időtartamra is kérhető, ekkor nem kell minden hónapban visszamenni.

Folyamatosan várjuk a jelentkezőket, bármikor lehet csatlakozni bármelyik foglalkozáshoz.

Kapcsolatfelvételhez kattintson IDE!

Igen. Az utcában fizetős a parkolás, parkolóóra előttünk található. Érdemes korábban elindulni a foglalkozásokra, mert nehéz helyet találni.

Középsős ovisoktól ált. isk. 4. osztályáig vannak csoportjaink heti rendszereséggel. A foglalkozásokon max. 10 fő vesz részt és a motiváció mellett kiemelkedően jelentős a differenciálás. Így mindenki tud fejlődni. A jó is lehet még jobb, a szorongó felszabadultabb, az önbizalomhiányos magabiztosabb, stb. Az elméleti tudás gyakorlatba helyezése minden gyermeknek segít. Eligazodás a mértékegységek világában, javuló helyesírás, a tanuláshoz való jó viszony, mozgás és vidámság, pozitív megerősítés….és még sok hasonló jellemzi ezt a programot.

Információ a programról: TKP

Felsősöknek TKP – tanulási motiváció és stratégia kurzusunkat ajánljuk: TKP kamaszoknak

Nem, fiatalabb korosztályt is várunk! A torna órák változatosak, lendületes gyakorlatokat is végzünk több tornaeszközt használva, melyek alkalmat adnak a differenciálásra. Az órák alapja a gerincvédelem.

Speciális váll-, csípő- és gerinc gyógytornát is tartunk.

Információ a tornatermi fitness órákról ITT.

Igen, az alábbi oldalon lehet időpontot foglalni:

Gyerekeknek | Felnőtteknek

A bérletek átruházhatók, a VIP kártya nem.

További információ a masszázsról: Gyerekeknek | Felnőtteknek