Bemutatkozás

Olyan társadalomért tevékenykedünk, amelyben az emberi méltóság és a segítségnyújtás elsődleges értékek.

A Vadvirág Alapítványt 1995-ben hoztuk létre. Az első időszakban főként sérült gyermekeknek nyújtottuk szolgáltatásainkat. Amennyiben a tevékenység jellege és a gyermekek állapota lehetővé tette, integrált foglalkozásokat tartottunk. Az egészséges gyermekek részvétele a csoportos tevékenységekben feloldotta a határokat az egészséges és a sajátosan fejlődő gyermekek között. Jelenleg egyaránt kínálunk foglalkozásokat ép és sérült gyermekeknek, felnőtteknek és családoknak, valamint munkalehetőséget biztosítunk megváltozott munkaképességű.

Célunk, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők a nálunk töltött órákat pozitív élményként, örömforrásként élhessék meg. Ezt segíti az intézményi jelleget nélkülöző, barátságos, családias hangulat.  

Szolgáltatásainkat igyekszünk családbarát módon szervezni. A szülőre mint a gyermek legjobb ismerőjére tekintünk, és megtiszteltetés számunkra, ha elnyerjük bizalmát.

Működésünk, szolgáltatásaink folyamatosan megújuló fejlesztése mellett fontos számunkra a szakmai hitelesség és a fenntartható minőség.

Alapérték számunkra munkatársaink szakmai hozzáértése, tapasztalata és elkötelezettsége. Szeretünk jó hangulatban dolgozni.

Picture of Völgyi Rita

Völgyi Rita

ügyvezető

bemutatkozás
Megszakítás