Fenntarthatóságunkért, fejlődésünkért

NEAN-KP-2020/4-000231

  • Pályázó neve: VADVIRÁG ALAPÍTVÁNY
  • Projekt címe: Fenntarthatóságunkért, fejlődésünkért
  • Támogatás összege (Ft): 343.600
  • A projekt megvalósításának kezdete: 2020.04.01.
  • A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.09.30

 

Pályázatunk célja:

 

Szervezetünk a Covid helyzet miatt az online és személyes kontaktust nem igénylő szolgáltatásait erősíti. Ez egyben olyan termékek készítését jelenti társadalmi vállalkozás keretein belül, melyek megváltozott munkaképességű dolgozók által készülnek és a jelenlegi oktatási helyzetben nyújtanak segítséget pedagógusoknak, szülőknek, gyerekeknek.

Felhasználhatóak tanórákon, otthon és online oktatásban is. A saját fejlesztésű eszközök játékos módon segítik a tanulást és egyben az akkreditált pedagógusképzésünk eszközcsomagjának alapját is adják.

Mivel szolgáltatásaink jelentős részét szünetelteni kell, jelenleg ez a tevékenység jelenti a fenntarthatóságunkat, amíg újra tudjuk indítani a foglalkozásainkat. Ezzel biztosítjuk 30 fő megváltozott munkaképességű munkatársunknak az értelmes munkát, a gyerekeknek pedig a lehetőséget a felszabadult, mégis hatékonyan fejlesztő tanulásra.

Célunk, hogy e tevékenységünk a szervezet bevételi forrásainak eddig pár százalékos eredményéből legalább 20%-ra emelkedjen és hatékonyan járuljon hozzá a fenntarthatóságunkhoz.

Webáruházunkat pár hónappal a járványhelyzet előtt indítottuk el, a tervezett fejlesztéseket gyorsított ütemben kell végrehajtanunk. A saját fejlesztésű Tanulást Könnyítő Programunk foglalkozásai és oktatóképzése ezeket az eszközöket használja, így két fő szolgáltatásunk egymást erősíti. Már megkezdett tevékenységek fejlesztéséről van szó, melyekhez a személyi és tárgyi feltételek adottak.

 

 

A Furfangos jégkrémek nevű társasjáték elkészítését támogatta: Nemzeti Együttműködési Alap, Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

A videó kattintásra indul! 

Megszakítás