Szülők, Nagyszülők Akadémiája programsorozat II.

A Vadvirág Alapítványnál személyesen, vagy otthonodból online a ZOOM alkalmazással. Ezt letöltheted mobilodra, vagy laptopodra is könnyedén!

Itt: https://zoom.us/support/download

Vagy mobilra a Google Play Áruházból.

Hogyan segítsünk jól gyerekeinknek? Miért fontos, hogy ismerd nevelési stílusodat és annak hatásait?Vajon mitől kiegyensúlyozott és boldog a gyerek és a szülő?Érzelmileg biztonságban érzed magad és gyermeked?Ha ezeken gondolkozol, az lehet az első lépés a megoldás felé. Jól érzed, hogy e probléma nem elbagatellizálható, hiszen számunkra legfontosabbakról, a gyerekekről és az életünkről van szó!Nem mindegy, hogy mit teszünk és milyen módon segítünk.Ha szülőként vagy nagyszülőként, de akár szakemberként téged is hasonló gondolatok foglalkoztatnak, gyere és csatlakozz most induló programsorozatunkhoz. Regisztrálj, hogy boldogabban tudjunk eligazodni a hétköznapok sűrűjében!Havonta közös műhelymunka vár Kárpáti Anikóval a gyerekek szakértőjével és Novák Csabával, a felnőttek szakértőjével. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Helyszíne: Vadvirág Alapítvány, Kaposvár, Fő u.57.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt. Addig is, ha szeretnél folyamatosan fejlődni, olvasgass az alábbi oldalunkon! Ha ott bejelentkezel, még több segítséget kapsz!

Szülősegítő kezdőlap

Tetszett a hír? Oszd meg!

Megszakítás