“Korszerű tanítás tanulás módszertani program, a TKP Tanulást könnyítő Program alkalmazásával” akkreditált oktató képzés.

Kedves Pedagógusok!

Nagy várakozással nyitjuk meg 30 órás, újonnan akkreditált képzésünkre a jelentkezési lehetőséget!

A továbbképzés célja

A továbbképzés célja, hogy a résztvevő pedagógusok megismerjék a gyermekek számára leghatékonyabb tanulási formát, a tapasztalati tanulást és gazdag gyakorlat tárral rendelkezzenek a képzés végére. A résztvevő pedagógusok
képessé váljanak az aktív tanulás, a tanulói tevékenységen alapuló tanulás szervezésére, megismerjék a TKP Tanulást Könnyítő Program módszerének alapelveit, gyakorlatait feladat és játéktárát, általános iskola, iskola előkészítő, 1-2.évfolyamára nézve.

A képzés ajánlott: óvoda nagycsoportjában, általános iskola 1-2.osztályában tanító pedagógus, gyógypedagógus, logopédus, óvónő számára.

Helyszínek és időpontok: 

1. helyszín: Vadvirág Alapítvány Kaposvár, Fő u.57.

Időpont: 2020. október 16-17-18.

2. helyszín: Szivárvány Baptista Általános Iskola, Gimnázium és Szakképző Iskola Budapest, 1204 Budapest, Pöltenberg u. 10-12.

Időpont: 2020.október 22-23-24.

Egyéb lehetőség: amennyiben egy iskolából több pedagógus is ( min. 6. fő) szeretne részt venni a képzésen akkor van lehetőség helyszín szerint, előzetes egyeztetés után egyedi megoldásra is. 

Technikai jellegű kérdés felmerülése esetén érdeklődni lehet a 20/4432180-as telefonszámon, napközben 8.00-14.00 óráig. 

+ ha döntés előtt több szakmai kérdés merül fel, akkor ugyanezen a számon van lehetőség időpontot kérni, hogy a kérdésekre a TKP módszer megalkotója a Vadvirág Alapítvány szakmai igazgatója -Kárpáti Anikó- személyesen tudjon válaszolni.

https://tanulasorommel.hu/erdeklodes/oktatoknak/jelentkezes/

Tetszett a hír? Oszd meg!

Megszakítás