Együttműködés az egészségért és tehetségekért. – Milyen hatással van a nevelési stílusom a gyermekemre?

Minden bizonnyal megállapodhatunk abban, hogy tökéletes szülő nincs, (ugye micsoda megkönnyebbülés), ha valaki mégis ismer ilyen személyt feltétlen jelezze! 😉 Vekerdy Tamás szerint elég, ha elég jó szülők vagyunk, olyanok, akik érzelmi biztonságot adnak gyerekeiknek és képesek feltétel nélkül szeretni őket! Igazán izgalmas kérdés, hogy gyerekeink milyen szülőnek látnak bennünket! Talán még ennél is izgalmasabb lehet, hogy tudjuk-e, hogy nevelési stílusunk milyen hatással van gyerekünkre! Ezen a workshopon erre a nagyon lényeges kérdésre keressük közösen a választ, hogy a jövőben egyre tudatosabb szülővé válhassunk és érzelmileg egyre nagyobb biztonságot tudjunk nyújtani gyermekeinknek, hiszen erre van a legnagyobb szükségük! A résztvevőknek olyan szempontokat adunk, amelyből gyors visszajelzést kaphatnak nevelési stílusok hatásáról, mindezt egy finom, meleg tea mellett, humort sem nélkülözve, oldott, vidám hangulatban fogjuk megtenni! A workshopot : Kárpáti Anikó a gyerekek tanulásának szakértője, a szülők és pedagógusok segítője fogja vezetni.

Helyszín, ahol várunk szeretettel: Kaposvár, Fő utca 57. Vadvirág Központ.

Időpont: 2021. november 10., 17:00-18:30

A rendezvény ingyenes!

Regisztráció az érdekel/ott leszek gombra kattintva a Facebook eseménynél.

Tetszett a hír? Oszd meg!

Megszakítás