Tanulás Könnyítő Program

Tanulás Könnyítő Program – ahol öröm a tanulás!

Szervezetünk saját kidolgozású, különleges programja.  Megalkotásakor – melyet a NESsT |www.nesst.org |nemzetközi szervezet támogatott – az alábbi kérdések megoldására kerestük a választ:

• Miért van az, hogy a lelkesen iskolába készülő ovisokból sokszor már az első osztály végére iskolába járni nem szerető gyerekek lesznek?
  • Miért nem szeretnek tanulni? Miért lenne fontos, hogy gyerekkorban kialakuljon a tanuláshoz fűződő jó viszony?
  • Miért nem tudják az elméleti tudást a gyakorlatban alkalmazni?
  • Mivel tudjuk őket segíteni abban, hogy kreatív, problémamegoldó, a kihívásokat kedvelő, gondolkodni tudó felnőttekké váljanak?

Csoportjaink óvodásoknak és alsó tagozatos gyerekeknek indulnak.

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy:

• gyermeküknek a tanulás öröm legyen
  • jobban menjen a matek vagy a helyesírás
  • könnyedén használni tudja a mértékegységeket
  • magabiztosan eligazodjon az élet útvesztőiben
  • ki tudja hozni magából a maximumot
  • élvezze tevékenységeit, majd később a munkáját

A foglalkozásokat a Vadvirág Alapítvány tornatermében tartjuk. Több kihelyezett foglalkozásunk is van óvodákban, családi napközikben Kaposváron és más megyékben is.

A gyermekek játékos és izgalmas módon, de az iskolai tantervi követelményeknek megfelelően gyakorolják, játsszák el a feladatokat. Így képességeiket harmonikusan és az élettani folyamataikat is figyelembe véve fejlesztjük.

A módszer hozzájárul ahhoz, hogy:

•  hogy hatékonyabban, gyorsabban tanuljanak
  •  elméleti ismereteiket a gyakorlatban mélyítsék el
  •  rendkívüli módon motiválja a gyermekeket a tanulásra.

Időpontok: Tanulás Könnyítő Program órarendje

A 2019/20-as tanév első félév órái 2019. szeptember 30.-án hétfőn kezdődnek és 2020. január 31. péntekig tartanak.
Az őszi (2019. okt. 28.-nov. 01.-ig.), a téli (2019. dec. 23.-2020. jan. 03.-ig) és a tavaszi szünetben (2020. ápr.09.-ápr. 14.-ig) a foglalkozások szünetelnek.

A második félév foglalkozásai 2020. február 03.-tól május 29.-ig tartanak.

Helyszín: Vadvirág Alapítvány tornaterme (Fő u. 57. fszt.)

További info: www.tanulasorommel.hu

Árak a Vadvirág Alapítvány központjában:

TKP Árak:

1 alkalom: 2.500Ft.
Havidíja (naptári napok számától függően): 3 alkalom 6.000Ft, 4 alkalom 8.000Ft, 5 alkalom 10.000Ft, mely a hónap első óráján befizetendő. Ellenkező esetben óradíjat kell fizetni!
Első féléves díj: hétfői-szerdai TKP-foglalkozások: (14 alkalom) 26000Ft/félév, keddi-csütörtöki TKP-foglalkozások: (15 alkalom) 28000Ft/félév.

Befizetési határidő: 2019. október 04.

Második féléves díj: hétfői-keddi- csütörtöki TKP foglalkozások: (16 alkalom) 30000FT/félév, szerdai TKP-foglalkozások: (17 alkalom) 32000 Ft/félév.

Befizetési határidő: 2020. február 07.
Az ár tartalmaz 20 perces egyéni tanácsadást.

A féléves díjat előre befizetők 8.000 Ft értékű masszázsjegyet kapnak ajándékba.

Az első alkalommal a gyermekek bérletet kapnak, melyen a részvételt és a befizetést jelöljük. A foglalkozások ezzel a bérlettel látogathatók!  Igazolt betegség esetén pótlást ajánlhatunk fel hasonló szintű csoportban, de az előre megvett havi bérlet árából nem tudjuk a le nem járt foglalkozások árát visszafizetni!