Masszázs felnőtteknek

Fajtái: masszázs, relaxáló masszázs, frissítő masszázs, talpmasszázs, korrekciós masszázs, nyugtató–lazító masszázs.

Időtartama: 25, 50 vagy 75 perc.

Árai: megtalálhatók honlapunkon itt.  Az ügyfélszolgálatunkon 5.000 Ft-ért (nyugdíjasoknak és diákoknak 1000 Ft-ért) megvásárolható VIP-kártyával jelentős kedvezményben részesülhetsz. A kártya érvényességi ideje 1 év. Többféle bérletet is vásárolhatsz, és a masszázst kombinálhatod tornatermi foglalkozással (senior torna) is.

Gondoltál már arra, hogy megajándékozz valakit egy masszázsjeggyel vagy -bérlettel?

A masszázsokra előzetesen be kell jelentkezni, vagy állandó időpontot is választhatsz. Mindkét esetben kérünk, hogy ha nem tudsz az általad lefoglalt időpontban jönni, jelezd ezt telefonon. Enélkül az állandó időpontodat nem tudjuk tartani, és másnak fogjuk átadni. – Kapcsolat

Időpontok:

• Hétfő: 8.00-20.00
  • Kedd: 8.00-20.00
  • Szerda: 8.00-14.00
  • Csütörtök: 8.00-20.00
  • Péntek: 8.00-18.00
A szabad időpontokat megtekintheted IDE KATTINTVA!

Fontos, hogy a masszázsra időben érkezz, mert az időpontokat az utánad következők érdekében szigorúan betartjuk. Ennek köszönhetően viszont biztos lehetsz abban is, hogy neked sem kell várnod. Megértésedet köszönjük!

A bérletek a Vadvirág Alapítvány Kaposvár, Fő u. 57. sz. alatti központjában vásárolhatók meg hétköznap 8-20 között (pénteken 18 óráig).

Masszőreink szaktudásuk mellett kellemes zenével és illatokkal várnak. Örülünk, ha jelzed, hogy Neked épp mi esne jól e lehetőségek közül.

Próbáld ki különlegesen hatékony masszázsgépünket!

A több fokozatban állítható erősségű rezgések mélyen behatolnak a szövetekbe, és hatékonyan fellazítják az izmokat. A kezelés enyhíti a fájdalmakat, izomgörcs, izomláz esetén a leghatékonyabb segítség. A mélymasszázs javítja a vér- és nyirokkeringést, támogatja az anyagcsere-folyamatokat.

Hozzájárul a szervezet regenerációs képességéhez, javítja kondíciónkat és közérzetünket.  Ideális kiegészítője a kézzel végzett masszázsnak!