Masszázs gyerekeknek

Nálunk a gyerekek külön figyelmet érdemelnek! Azért, hogy a masszázs terén is személyre szóló szolgáltatást kapjanak, masszőreink folyamatos továbbképzésben részesülnek.

Ha gyermekednek egy jóleső masszázst szeretnél, jelentkezz be az ügyfélszolgálaton!

Hiperaktivitás, túlzott szorongás, stressz, orthopédiai elváltozások, izomtónus-zavarok, mozgássérültség, balesetek vagy sérülések rehabilitációja esetén, kiegészítő terápiaként a masszázs nagyon ajánlott.

Masszázsok fajtái megegyeznek a felnőttekével, de minden esetben gyermekekre vannak adaptálva: masszázs, relaxáló masszázs, frissítő masszázs, arcmasszázs, talpmasszázs, korrekciós masszázs, nyugtató–lazító masszázs.

A masszázsok ideje: 20 vagy 50 perc, illetve igazodunk az adott helyzethez.

Ára: érdeklődj az ügyfélszolgálaton vagy honlapunkon itt megtekinthető.

Diákoknak 1.000 Ft-ért VIP kártyát vásárolhatsz, mellyel jelentős kedvezményekben részesülhetsz. A kártya érvényességi ideje 1 év.

Különböző bérleteket is tudsz vásárolni.

A masszázsokra előzetes bejelentkezés szükséges. Állandó időpontot is választhatsz. Mindkét esetben kérünk, hogy amennyiben nem tudsz a lefoglalt időpontban jönni, jelezd ezt telefonon. Ha nem értesítesz bennünket, akkor állandó időpontodat sem tudjuk tartani, másnak fogjuk adni.

Fontos, hogy a masszázsra időben érkezz, mert az időpontokat az utánad következők érdekében pontosan betartjuk. Cserében biztos lehetsz benne, hogy Neked sem kell várnod. Az időpontod előtt 5 perccel tudsz bemenni a masszírozó helyiségbe, hogy kényelmesen elkészülj. Megértésedet köszönjük!

A bérletek a Vadvirág Alapítvány Kaposvár, Fő u. 57. sz. alatti központjában vásárolhatók meg hétköznap nyitvatartási időben.

Masszőreink szaktudásuk mellett kellemes zenével és illatokkal várnak.

Pontosan mi történik a gyermekeddel a gyermekmasszázson?

A gyermekmasszázst minden alkalommal beszélgetéssel kezdjük és fejezzük be. Gyermeked korától, problémájától, általános és aktuális állapotától függően előfordulhat, hogy mozgásos gyakorlatokat végzünk, melyek a koncentrációt és az összpontosítást segítik, vagy orthopédiai elváltozás esetén korrigált helyzetbe hozva lazítjuk, nyújtjuk az izmokat, előzzük meg a kontraktúrákat, vagy kedvenc zenéjére segítünk neki megnyugodni. Végül a masszázs során a gyerekek megtanulnak pihenni és kikapcsolódni is.

Mivel a gyerekek életében természetesen a szülők a legfontosabbak, így az első foglalkozáson jó, ha ők is jelen vannak a szobában. A további kezelések során a gyermek igényeihez mérten tudnak részt venni a masszázson. Fontos, hogy a gyerekek biztonságban érezzék magukat, és bármikor tudjanak kommunikálni a szülőkkel, ha erre van szükségük.

>> jelentkezési lap

Megszakítás