Névnapi ajándék masszázs!

Szeretnél a neveddel egy 25 perces ajándék masszázst kapni? Nálunk ez az álmod is valóra válhat!

Havonta vendégünk lehetsz egy 25 perces térítésmentes masszázsra, ha adott hónapban a kiválasztott nevek valamelyikét viseled. Az akció csak az adott hónapra érvényes és bármelyik napon igénybe vehető!

2020. márciusi nevek: 

Hajnalka, Klaudia, Árpád, Szilárd. 

A névnapjukat márciusban ünneplők közül a Hajnalka, Klaudia, Árpád vagy Szilárd névre hallgatóknak kedvezett a szerencse: egy 25 perces testet, lelket melengető ajándék masszázsra várják őket alapítványunk szakképzett és gyakorlott masszőrei. Különféle masszázsokról és azok jótékony hatásáról IDE KATTINTVA tájékoztatjuk látogatóinkat.

 

2019. decemberi nevek: 

Flórián, Aletta, Árpád, Melinda. 

A névnapjukat novemberben ünneplők közül a Liza, Olivér, Albert vagy Szilvia névre hallgatóknak kedvezett a szerencse: egy 25 perces testet, lelket melengető ajándék masszázsra várják őket alapítványunk szakképzett és gyakorlott masszőrei. Különféle masszázsokról és azok jótékony hatásáról IDE KATTINTVA tájékoztatjuk látogatóinkat.

2019. novemberi nevek: 

Liza, Olivér, Albert, Szilvia. 

A névnapjukat novemberben ünneplők közül a Liza, Olivér, Albert vagy Szilvia névre hallgatóknak kedvezett a szerencse: egy 25 perces testet, lelket melengető ajándék masszázsra várják őket alapítványunk szakképzett és gyakorlott masszőrei. Különféle masszázsokról és azok jótékony hatásáról IDE KATTINTVA tájékoztatjuk látogatóinkat.

Megszakítás