2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina

Tanulás Könnyítő Program

Tanulás Könnyítő Program – ahol öröm a tanulás!

Szervezetünk saját kidolgozású, különleges programja.  Megalkotásakor ─ melyet a NESsT www.nesst.org nemzetközi szervezet támogatott ─  az alábbi kérdések megoldására kerestük a választ:

• Miért van az, hogy a lelkesen iskolába készülő ovisokból sokszor már az első osztály végére iskolába járni nem szerető gyerekek lesznek?
  • Miért nem szeretnek tanulni? Miért lenne fontos, hogy gyerekkorban kialakuljon a tanuláshoz fűződő jó viszony?
  • Miért nem tudják az elméleti tudást a gyakorlatban alkalmazni?
  • Mivel tudjuk őket segíteni abban, hogy kreatív, problémamegoldó, a kihívásokat kedvelő, gondolkodni tudó felnőttekké váljanak?

Csoportjaink óvodásoknak és alsó tagozatos gyerekeknek indulnak.

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy:

gyerekeknek_tan_konny_program

• gyermeküknek a tanulás öröm legyen
  • jobban menjen a matek vagy a helyesírás
  • könnyedén használni tudja a mértékegységeket
  • magabiztosan eligazodjon az élet útvesztőiben
  • ki tudja hozni magából a maximumot
  • élvezze tevékenységeit, majd később a munkáját

A foglalkozásokat a Vadvirág Alapítvány tornatermében tartjuk. Több kihelyezett foglalkozásunk is van óvodákban, családi napközikben Kaposváron és más megyékben is.

A gyermekek játékos és izgalmas módon, de az iskolai tantervi követelményeknek megfelelően gyakorolják, játsszák el a feladatokat. Így képességeiket harmonikusan és az élettani folyamataikat is figyelembe véve fejlesztjük.

A módszer hozzájárul ahhoz, hogy:

•  hogy hatékonyabban, gyorsabban tanuljanak
  •  elméleti ismereteiket a gyakorlatban mélyítsék el
  •  rendkívüli módon motiválja a gyermekeket a tanulásra.

Időpontok: Tanulás Könnyítő Program órarendje

A 2017/18-as tanév első TKP órái október 02-án kezdődnek.

Helyszín: Vadvirág Alapítvány tornaterme (Németh I. fasor 27. fszt.)

A Tanulást Könnyítő Program (TKP) más helyszíneken:

Csurgó, Lábod, Keszthely, Miskolc

További info: www.tkp.vadviragalapitvany.hu

Árak a Vadvirág Alapítvány központjában:

1 alkalom: 2.500 Ft

Havi díj: (a naptári napok számától függően) 3 alkalom 6.000 Ft, 4 alkalom 8.000 Ft, 5 alkalom 10.000 Ft, mely a hónap első óráján befizetendő és az adott hónapra érvényes! Ellenkező esetben óradíjat lehet fizetni!

Féléves díj: érdeklődj az ügyfélszolgálaton! A féléves díjat előre befizetők 6.400 Ft értékű masszázsjegyet kapnak ajándékba.

Az első alkalommal a gyermekek bérletet kapnak, melyen a részvételt és a befizetést jelöljük. A foglalkozások ezzel a bérlettel látogathatók!  Igazolt betegség esetén pótlást ajánlhatunk fel hasonló szintű csoportban, de az előre megvett havi bérlet árából nem tudjuk a le nem járt foglalkozások árát visszafizetni!

>> regisztrációs lap letöltése<<<