2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina

Szülők Akadémiája

A Szülők Akadémiája két tanéven keresztül havonta szervezett programunk, ahol mint szülő, segítséget kapsz ahhoz, miként segítsd gyermeked hatékony tanulását, hogy közben boldogan és kiegyensúlyozottan vegye az akadályokat és mindeközben a kapcsolatotok is épüljön és fejlődjön.

A gyermekek fejlődését egyik legjobban meghatározó tényező a család, a családi környezet, az ezen belül kialakult nevelési attitűdök, szokások, kommunikáció stb.. . A  “Szülők Akadémiája” egyik legfontosabb célja, hogy a szülők mellett a családot is erősítsék. Fontos, hogy a gyermekeket nevelő anyukák, apukák felszabadult, vidám, gyermekbarát, sikeres szülők legyenek! A ” Szülők Akadémiája” keretein belül megvalósuló előadások, beszélgetések illetve tréningek segítenek ebben!

felnotteknek_szulok_akademiaja

Helyszín: TKP Központ Kaposvár, Fő u. 57.

A Szülők Akadémiája térítésmentes.

Legközelebbi tervezett dátumok:

Időpont: Szeptember 26. (KEDD)

Flow (örömélmény) az otthonban

Vendég: Laky J. Eszter, otthonpszichológus

Hogyan teremtsünk ideális környezetet gyermekeinknek? Laky J. Eszter otthonpszichológus, a Tutiszoba bloggere ezt is elárulja

Időpont: Október 10. (KEDD)

Együtt boldogulunk!

Vendég: Novák Csaba, szervezet-és személyiségfejlesztő tréner, coach

Hogy segítsük jól gyermekeink életét? - Gyakorlati tanácsokat ad Novák Csaba coach

Időpont: Október 24. (KEDD)

Együtt boldogulunk!

Vendég: Novák Csaba

Időpont: November 14. (KEDD)

Nem kell, hogy fájjon a kötelező

Vendég: Gombos Péter, a Kaposvári Egyetem dékánhelyettese

Hogyan legyen élmény az olvasás?  Erről beszélgetünk Gombos Péterrel a Kaposvári Egyetem dékánhelyettesével, a Magyar Olvasástársaság alelnökével

Időpont: December 12. (KEDD)

Élmény vagy drága ajándék karácsonyra?

Vendég: Ivancsics Ilona, színművész

A szeretet ünnepéről, a Karácsony mondanivalójáról és gyermekkorának karácsonyairól beszélgetünk Ivancsics Ilona színművésszel

Ha szeretnél folyamatosan fejlődni, olvasgass az alábbi oldalunkon! Ha ott bejelentkezel, még több segítséget kapsz!

Szülősegítő honlapunk

>>regisztrációs lap <<