2017. szeptember 24. vasárnap, Gellért, Mercédesz

Infraszauna

feln_tteknek_eg_szs_gv_d_ter_pi_k

• Jó a méregtelenítő hatása
  • Hatékonyan formálja a testet fogyókúra idején
  • Pórustisztító és sejtújjáépítő, vagyis bőrfiatalító hatású
  • Immunrendszer erősítésére, betegségmegelőzésre is jó
  • Élénkíti a vérkeringést, erősíti a teljes keringési rendszert
  • Az öregedési folyamatokat lassítja
  • Alkalmas sportolás előtti bemelegítésre, sportsérülések gyógyítására
  • Csökkenti a narancsbőrt, a kötőszövetek gyulladását
  • Serkenti az anyagcserét, felgyorsítja a zsírégetés folyamatát

Gerincnyújtó állvány

A gerincnyújtó állvány a gravitációt használva gyógyít, kíméletesen, hiszen a test súlyát használja húzó erőként. Miután az állvány használója rögzítette bokáját, fokozatosan billen fejjel lefelé. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól. Vákuumhatás keletkezik a porckorongok belsejében, ami a porckorongokon megjelent kiboltosulásokat visszahúzza az egészséges eredeti állapot felé. A fordított állapotú nyújtás segítségével visszaáramlik a csigolyatest belsejébe a folyadék, amitől rugalmasabbá válik, megakadályozható a porckorongok folyadékvesztése, így a leépülési folyamatok késleltethetőek.

BEMER 3000 mágneságy

Vitalitás, teljesítőképesség, egészség. Egy bizonyítottan hatásos technológia segítségével a korlátozott vagy zavart mikrokeringést az emberi testben nagy hatékonysággal stimuláljuk. Ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusa aktivizálódik és támogatást kapnak a fontos szabályozási folyamatok. Már napi 2-szer 8 perc használat, valamint az éjszakai alvóprogramok elegendőek ahhoz, hogy az Ön teljesítőképessége és életereje (vitalitása) új lendületet nyerjen és egészsége fontos segítséget kapjon.

BIOPTRON lámpa

A BIOPTRON Fényterápia Rendszer egy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai fényterápiás eszköz, amelynek különleges optikai egysége a nap által természetesen kibocsátott, elektromágneses spektrumhoz hasonló fényt bocsát ki, amely nem tartalmaz UV-sugarakat. A BIOPTRON fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat (ami azt jelenti, hogy pozitívan befolyásol különböző biológiai folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését). Felhasználóbarát, nem gyógyszeres terápia.

Elliptikus tréner

Az elliptikus tréner a zsírégetés, az állóképesség javítása vagy a kardio rendszer erősítése szempontjából a leghatékonyabb fitness gépek közé tartozik. Az elliptikák a test főbb izomcsoportjait egyszerre mozgatják úgy, hogy mivel ütés sem a lábakat, sem a karokat nem éri, az ízületek mindvégig kímélve vannak. A fitness gépek közül az ellipszis trénerek alkalmasak leginkább az ízületi problémákkal küszködőknek és túlsúlyosoknak is. Az elliptika használatával garantált a fogyás, a nagyobb állóképesség, a jobb közérzet.

Chi készülék

A Chi készülék fitnessedzõ és meditációt segítő berendezés egyben. A hagyományos kínai orvoslás masszázsmódszerein alapuló készülék edzi és salaktalanítja a testet, feszessé teszi a bőrt és csökkenti az idegi feszültséget. A gép megszünteti a stressz kellemetlen következményeit, egyidejűleg edzi a lábizmokat, erősíti a hátat, feloldja a feszültséget és az energiablokádokat. Lendületbe hozza az emésztést és az anyagcserét, fokozza a nyirokkeringést, ezáltal méregteleníti és salaktalanítja az egész szervezetet.

A készülék használata egyszerű: háton fekve a lábakat a két tartószerkezetre kell helyezni, amely ide-oda mozgatja azokat. A két láb ide-oda mozgatása stimulálja az egész szervezetet, ugyanúgy, mint egy hatásos, teljes testre kiterjedő masszázs.

Vibrációs tréner

A vibrációs tréning az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert. A vibrációs gép a rezgéseket célzottan a testbe irányítja és ezzel az izmokat önkéntelenül összehúzódásra készteti. Segíti a szervezet regenerálódását, a méregtelenítést, jobb alvást biztosít. A vibrációs gép jótékony hatással van az izomtömegek növelésére, a meglévő izmok formálására és fokozza a zsírégetést. Használata segíti az edzések előtti bemelegítést.

Leg Magic

Elég naponta 10-15 percig használnia, és szemmel látható eredményeket érhetsz el a fenék és a test formálásában. Erősíti a comb külső és belső, valamint a fenék izmait, és ha nem támaszkodsz a kezeddel, a hát és a has izmait is erősítheted vele, így javíthatod testtartásodat is. A Leg Magic a saját testsúlyoddal dolgozik: az edzéssel olyan mértékben haladsz, amely  megfelel aktuális egészségi és erőnléti állapotodnak.

>> Regisztrációs lap letöltése <<