2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina

Bemutatkozás

vadvir_g_sokkezes

Olyan társadalomért tevékenykedünk, amelyben az emberi méltóság és a segítségnyújtás elsődleges értékek .

A Vadvirág Alapítványt 1995-ben hoztuk létre. Az első időszakban főként sérült gyermekeknek nyújtottuk szolgáltatásainkat. Amennyiben a tevékenység jellege és a gyermekek állapota lehetővé tette, integrált foglalkozásokat tartottunk.  Az egészséges gyermekek részvétele a csoportos tevékenységekben feloldotta a határokat az egészséges és a sajátosan fejlődő gyermekek között. Jelenleg egyaránt kínálunk foglalkozásokat ép és sérült gyermekeknek, az alábbi értékek szem előtt tartásával:

• A gyermekek speciális  fejlesztése mellett az egészséges személyiség kialakulásának elősegítése is fontos célunk, hogy kreatív, pozitívan gondolkodó, a problémákat kihívásnak tekintő, egészségtudatos felnőttekké váljanak.
  • A hiányosságok feltárása mellett feltérképezzük a gyermekek tehetségvonalát is, és megerősítést nyújtunk annak kibontakozásához.
  • Célunk, hogy a gyermekek és családjaik, valamint a felnőttek a nálunk töltött órákat pozitív élményként, örömforrásként élhessék meg.  Ezt segíti az intézményi jelleget nélkülöző, barátságos, családias hangulat.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk a szülő-gyermek kapcsolat megerősítésére.
  • Szolgáltatásainkat igyekszünk családbarát módon szervezni. A szülőre mint a gyermek legjobb ismerőjére tekintünk, és megtiszteltetés számunkra, ha elnyerjük bizalmát.
  • A gyermekeknek a számukra legmegfelelőbb terápiát javasoljuk, és ha ez nálunk nem oldható meg, más szolgáltatót ajánlunk.
  • Működésünk, szolgáltatásaink folyamatosan megújuló fejlesztése mellett fontos számunkra a szakmai hitelesség és a fenntartható minőség.
  • Alapérték számunkra munkatársaink szakmai hozzáértése, tapasztalata és elkötelezettsége. Szeretünk jó hangulatban dolgozni.

Kárpáti Anikó                          Völgyi Rita
                    szakmai igazgató                        ügyvezető